Witam. Aby ulatwic poszukiwanie gildii prosze podawac nastepujace dane: Temat postu Nick, Klasa, Poziom+Smoczy poziom, Poziom wyprawy, Sila...
Hey, Gram od tygodnia mam 19 lvl, poszukuję aktywnej Gildii gdzie zaznajomię się z rzemiosłem HO. Miło by było gdyby gildia korzystała z TS'a -...
Powitać. Nie było mnie w grze od dłuższego czasu, i chciałbym po powrocie dołączyć do gildii. Szukam czegoś z chociaż umiarkowanie dojrzałymi...
Witam Gracz Nigard lv27 wojownik. Poszukuję gildii z wojownikami aktywnymi.
Witam wszystkich. chciałbym się przyłączyć do jakiejś Gildi ale nie bardzo mi sie chce czekać aż dostukam przynajmniej do tego 20lvl bo mam na razie...
Nie gram non stop, ale nowe aktualizacje mogą być ciekawe. Temat chyba wszystko ma, więc treść się nie będzie różniła. 1. Nazwa postaci:...
necromanta mag poziom 30+17. poszukuję aktywnej gildii, która zapewni ekspedycje, wyprawy etc.
Witam, szukam gildii mialem prerwe w grze ale ogarniam bo gram od closed bety. moja postac: nekro woj 30+13 poszukuje gildii z lvlami 30+ i co...
potrzebna gildia :) na wszystkie pytania chetnie odpowiem
szukam klanu
1. Nazwa postaci: DejmeN_12 2. Klasa: Rycerz Mocy 3. Poziom postaci: 27 4. Poziom smoczy: 0 5. Poziom wyprawy: 1 6. Sila bojowa: 24 490
Szukam aktywnej gildii. O mnie: 1. Nazwa postaci: Erill 2. Klasa: Nekromanta 3. Poziom postaci: 30 4. Poziom smoczy: 35 5. Poziom wyprawy:...
Witam poszukuje gildii po rocznej przerwie. Ryczerz aktualnie 10lvl,byly beta tester, ogarniety po roczenj przerwie,
Witam! Moje wymagania co do gildii: Poszukuję gildii, gdzie: -kultura nie jest nikomu obca -gracze są raczej aktywni -zawsze można...
Niedawno wróciłem do gry i szukam w miarę aktywnej gildii
zamknięte
1. Nazwa postaci: Mamrot 2. Klasa postaci: rycerz 3. Poziom zwykły: 30 4. Poziom smoczy: 1 5. Poziom wyprawy: 1 6. Siła bojowa: 35600 Gram...
dołącze do jakiejs ogarnietej gildii, najlepiej z przedzialu wiekowego 20+
poszukuje aktywnej gillii necromata 30+12 Pitu231 uprzejmie proszę o kontakt aktywność codziennie poszukuje gilli apitu231a kleryk 30+ nie zawsze...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Witam bardzo...
Witam, mam na imię Łukasz mam 25 lat (Nekromanta 27 (za chwilę 28 lev)) (Dobo89 nick) Grałem już dawno, porzuciłem grę w chwili wprowadzenia zmian...
Salut wszystkim, Jestem Nikolay i jestem nowy. Chciałbym zapytać o dołączenie do gildii, która nie widzi przeciwwskazań przygarnięcia osoby...
Jak w temacie moja postać w grze nekromanta 30lvl
Witam, Kleryk 30+20 chętnie dołączy do gildii na wyprawy 9+. Mój nick w grze to: Piotr_
Kleryk lvl 19.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules
Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.