Poszukuję Gildii
03.07.15 00:12
BESTERN Gildia dla leniwych i...
13.07.15 15:30
Good evening community!:D As we are all part of the same server, I think it would be appropriate to know each other..Dear Mods, please let this...
........................................drewno......metal.........krysztal szayaro..............................13000.........500............5202...
Bound for Glory Chcesz dołączyć do marszu ku chwale? Chcesz kroczyć z uniesionym czołem, z siłą i dumą przemierzać krainę Ashan Herosi! złączmy...
IMMORTALS II zaprasza aktywnych graczy mile widziany 30 poziom Portal gildii ok. 75% w trakcie budowy szybko leci 7 miejsc dla AKTYWNYCH ...
Witam Z uwagi na to, iż zostanie wprowadzony limit członków gildii do 50 graczy, należy podzielić gildię na przynajmniej 3 części. Szukam chętnych...
serdeczniezapraszam do gildi. pisać priv w grze lub na forum
Witam Informuję Członków gildii, iż do odwołania zamykam rekrutację do gildii. Wyjątek stanowią kolejne postacie weteranów z 30 lvl - podajecie mi...
Witam. Poszukuję pomysłów na nazwę dla gildii, która powstanie po podziale Drogi_wojownika. Udanej zabawy.
Witam . Jak w temacie ciekawi mnie historia gildii wystepujacych w swiecie Aschan . Zazwyczaj zakladajac gildie kierujemy sie sentymentem wynikajacym...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules
Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.